Vinul din Cluj

Cuvinte despre vinuri incercate, degustari si evenimente, calatorii si retete

Jurnal elvetian (1)


Prize si toalete. Asta cauta cu febrilitate orice calator in aeroport. Inevitabil, sunt putine, departe de poarta de imbarcare, si de obicei a ajuns cineva inaintea ta… N-am lasat insa aceste ganduri sa-mi strice inceputul sejurului de patru zile, care avea sa ma aduca la Montreux,in Elvetia, pentru a treia prezenta consecutiva la #DWCC.

Dupa cum va aduceti aminte din seriile de articole anterioare, am dus prima data vinurile de la Liliac intr-o locatie orientala si exotica (dpdv al vinurilor), respectiv la Izmir, in Turcia. Anul trecut m-am imbatat (la figurat!) cu aromele si culorile din Rioja, Spania, intr-unul din cele mai frumoase peisaje care si le poate dori un iubitor al vinurilor.

Anul acesta, stelele s-au aliniat pentru a ma aduce intr-un loc neverosimil de frumos, si destul de exotic din punct de vedere al vinurilor: Elvetia. Tema conferintei din acest an este „Wine in context„. Dincolo de degustari tematice si master-class-uri, aceasta tema scoate in evidenta nevoia de a regandi abordarea comunicarii despre vinuri: cum putem vorbi despre vin intr-un mod cat mai accesibil si mai abordabil (atat dpdv al termenilor, cat si a canalelor), si cum putem face lumea vinului un loc mai bogat in informatii, mai angajant si mai atractiv.

Asadar, din multitudinea de sesiuni (conferinte, seminarii, degutari tematice, master class-uri, workshop-uri, etc.), am selectat (cu greu!) cele care se refera la povestea, contextul si comunicarea vinului. Am facut loc in programul aglomerat al acestor zile pentru subiecte cum ar fi: Sources to stories, innovation and wine in context, communicating context, disruptive wine talks, ethics in wine communication, si altele asemenea.

Deci, va invit sa „stati aproape”, pentru ca voi incerca sa postez cat de des apuc! A toute suite!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 30 octombrie 2014 de în Evenimente si colaborari şi etichetată , , , , , , , , .

Disclaimer

Ceea ce scriu reprezinta opiniile si experientele mele personale referitoare la produsele si evenimentele descrise

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 2.572 de abonați.

Categorii articole

%d blogeri au apreciat: