Vinul din Cluj

Cuvinte despre vinuri incercate, degustari si evenimente, calatorii si retete

Masina de impaturit bere


Din categoria „cercetatorii cerceteaza” , am aflat deunazi ca s-a folosit o presa hidraulica pentru a impaturi o coala de hartie tip A3. Da, exact, o presa din aceea folosita de obicei pentru stantarea pieselor de metal. Pentru o coala de hartie. Sa o impatureasca.

Procesul, bine documentat de altfel, a stabilit fara putinta de tagada, ca intr-adevar e posibil sa impaturi o coala de hartie sapte ori, lucru imposibil de facut prin forta mainilor, deoarece grosimea obtinuta dupa impaturiri repetate este prea mare. Dar cu presa hidraulica se poate. Doar ca foaia explodeaza la sfarsit, si se transforma intr-un fel de polistiren expandat.

La fel, as putea sa va povestesc o gramada despre berea Csiki Sor. As putea sa o impaturesc si sa o despaturesc pe larg, de mai mult de sapte ori. Sa va explic procesul de fabricatie, nasul, aromele, postgustul, consistenta, informatiile de pe eticheta. Sa o compar cu alte surate de pe piata, sa disec strategia de marketing si pozitionare, sa analizez sentinta Curtii de Apel Suceava (curiosi, nu?),  sa-mi dau cu parerea daca e scumpa sau nu, si daca are un RPC bun.

berea Csiki Sor

berea Csiki Sor

Asta daca as avea o presa hidraulica pentru scris articole. In lipsa acestui utilaj, ma rezum sa va spun ca e o bere ok, cu ceva mai multa complexitate decat un lager obisnuit (si un continut alcoolic de 6%, dar ce vrei, e secuiasca…) arome de malt si compot de fructe, insa pe gustul meu ar fi mers mai multa amareala de hamei. Buna dupa alergare. Nu explodezi de sete.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 23 martie 2016 de în bere şi etichetată , , , , , , , , .

Disclaimer

Ceea ce scriu reprezinta opiniile si experientele mele personale referitoare la produsele si evenimentele descrise

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 2.572 de abonați.

Categorii articole

%d blogeri au apreciat: